Hvem er vi

GENERELT
Klinikken er en solopraksis med én læge, Anne Villerslev. I klinikken arbejder Rikke Ipsen, der er uddannet bioanalytiker.
Klinikken er beliggende på Ellemarksvej 4-6, i et større Lægehus. Vi har laboratorie, der tager blodprøver, EKG og Lungefunktionsundersøgelser. Lægehuset er handicap venligt.
Ved ankomst i klinikken  skal dit sygesikringskort registreres i kortterminalen. Har du glemt kortet, skal du kontakte sygeplejersken

Personale.
Rikke Ipsen  varetager en del selvstændigt arbejde som f.eks: , sårskift, vejledning i rejsevacciner, vaccinationer, urinkontrol, kroniker kontroller, blodtryksmåling, Kost og vægt samtaler, vortebehandling etc.

 

Til almindelige konsultationer er der normalt afsat 15 minutter. Nogle typer undersøgelser får dog automatisk afsat længere tid. Tider forsøges overholdt, men der kan forekomme forsinkelser som følge af f.eks akutte konsultationer.
Det er vigtig at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at møde op.

TELEFONTID LÆGE

Mandag, onsdag og fredag ml 8.00 til 9.00

TELEFONTID

Rikke Ipsen tager telefon mandag, onsdag og fredag  kl. 9.00-12.00

Tirsdag og torsdag kl. 8.00-12.00

AKUT OPSTÅET SYGDOM
Udenfor almindelig telefontid henvises videre til akut telefonen. Da vi er optaget med patientarbejde, er det vigtig kun at benytte akut telefonen ved akut opstået sygdom.

FERIE/EFTERUDDANNELSE/FRIDAGE
Klinikken indgår i vagtberedskab med Lægehusets øvrige læger. Fredag har Lægehuset fælles vagt, hvor en af husets læger passer Lægehuset ml kl. 12.00 til kl. 16.00.
I ferier og ved kurser  henvises der på vores telefon til Lægehuset tilstedeværende læger.
Ferie og lukkedage oplyses på hjemmesiden.

HUSK DIT SYGESIKRINGSBEVIS HVER GANG !!
Ved ankomst i klinikken  skal dit sygesikringskort registreres i kortterminalen. Har du glemt kortet, skal du kontakte vores klinik.